10 martie 2009

Sistemul monetar-iluzia banilor


Bani... Credite... Criza... Dobinda... Profit... Bani... Bani... Banii.. Banci si bani... Investitii...Profit... credit... Dobinda... Criza... datorii... datorii... datorii... Profit...
Ma erita deja aceste notiuni si aceste jocuri murdare. Intreaga zi, toata viata esti bombardat si manipulat de aceste notiuni.
Ma tulbura cind vad publicitatile a unor carti de credit pe unt termen de 5-15 ani, iar tema fiind fericirea si visele realizate in urma acestor credite iar oamenii devin fericiti.
In urma la toate acestea fiind bombardat de tooate tipuri de sisteme, doctrinare, idiologice prin mass-media si publicitate asupra acestor fenomene, precum ele reprezinta o valoare a fericii si o norma sociala-morala a economiei si ca aceasta ar fi o solutie de dobindirea fericirii.
Si individul inconstient incepe a crede in aceste iluzii ale fericirii.
Si intradevar, daca intrebam azi, ce este fericire si cum o putem obtine? Atunci raspunul final se deduce din niste raspunsuri preliminare. Ca sa fiu fericit am neoie de o famile, o afacere, o casa, un automobil si multe alte chestii materiale... Si cum optii toate aceste? Prin carti de credit! Atunci deducind Aceste fenomene optinem ca fericirea o putem optinem prin carti de credite!!! Daca n-ar fi carti de credite, n-am putea optine aceste fericiri materiale!
Ce reprezinta creditele? Creditele reprezinta niste datorii! Deci cum putem optine fericirea? Prin indatorari! Cind suntem fericiti? Cind avem datorii! Iata asa! Surpriza! Suntem fericiti cind avem datorii!Plus la aceasta banii care ni se imprumuta n-au valoare reala.
Pentru cineva acest sistem este unul destul de normal, insa pentru alt cineva vede altfel ralitatea. Nu acest sistem economic trebue sa intelegem ca nu a fost creat pentru noi, dar pentri ei. O societate sanatoasa moral-economic ar avea un alt sistem, unul mult mai echilibrat, eficient, egal si conform dreptatii. Noi ne imaginam ca o alta solutie n-ar mai exista in afara decit ceea ce exista, insa celelalte solutii, ei le-au furat pentru a fi ascunse, pentru a nu ne putea imagina ceva mai perfect si posibil. Si nu numai in plan creditar sistema este criminal, dar si orce alta notiune economica.
Si noi aceasta desigur nu opsrevam, ei ne-au manipulat creierii nostri. Am devenit niste oi oarbe, iar pastorii nostri crimani este elita globala si marii bankeri masoni si oculti!
Am adus la dispozitia dumneavoastra citeva filme documentare care redau situatia reala sistemului nostru monetar dibolic, luciferic si criminal!
Vizionare placuta!


BANI CA DATORIE






Video similare:

FENOMEN: ARHIVELE SECRETE - Oamenii Monopol (2000)

În Dobândă Avem Încredere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu