5 mai 2009

Obamma si Osama aceeasi persoana?

Ar fi o coicidenta sau poate o iluzie optica in foto-montaj dar materialul reda clar precum ca Osama este Obama si Obama a fost defapt Osama.

 Imi amintesc si de un eveniment ciudat care sa petrecut inainte alegerilor in SUA. Iata public si o stiri despre acest caz. Si iarasi este o coicidenta intimplatoare sau cineva doreste sa atraga atentia asupra acestui fapt!!! 

Osama presedinte! Barack Obama este confundat cu liderul Al-Qaida chiar si pe buletinele de vot

In urma cu un an, CNN facea o eroare, intentionat sau nu, lansand un generic in care intreba „Unde este Obama?”, in loc de Osama ben Laden, liderul retelei teroriste Al-Qaida. Acum alegatorii dintr-un comitat al statului New York pot chiar sa puna stampila pe Barack Osama. Cu toate confuziile, numele pare insa sa-i aduca noroc candidatului democrat, care are un avans de 11 puncte procentuale in fata adversarului sau republican.

Biroul electoral din comitatul Rensselaer, statul New York, a trimis alegatorilor circa 300 de buletine de vot pe care era inscriptionat prenumele liderului Al-Qaida, Osama, în locul numelui candidatului democrat la Casa Alba, Barack Obama, potrivit The New York Post. Oficialii au cerut returnarea buletinelor de vot pe care scria „Barack Osama” în loc de Barack Obama în dreptul candidatului democrat la presedintia Statelor Unite. „Eroarea nu a fost intentionata, iar Biroul electoral continua sa administreze corect alegerile generale, într-o maniera bipartizana si cooperanta”, au declarat republicanul Larry Bugbee si democratul Edward McDonough. Bugbee a declarat ca eroarea nu a fost sesizata, în pofida faptului ca buletinul a fost verificat de trei corectori diferiti. In alegerile primare, echipa lui Hillary Clinton a raspandit fotografii care-l infatisau pe senatorul de Illinois imbracat in traditia musulmana in timpul unei vizite facute in Kenya. Nascut dintr-un tata kenyan de religie musulmana si o mama atee din Virginia, Obama pretinde ca are radacini in traditia crestina. Chiar atunci cand a incercat sa combata zvonurile ca este musulman, el a facut o gafa uriasa intr-un interviu acordat ABC vorbind de „credinta mea musulmana”. Candidatul democrat marturisea ca dupa atacurile de la 11 septembrie 2001 s-a temut ca va avea probleme in cariera din cauza numelui sau – Obama, devenit intre timp un fel de mantra pentru milioane de oameni. Prenumele sau, Barack, vine din limba araba si inseamna „binecuvantare”.
Sursa:Gardianul



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu